Bijbelcentra in Kigali, Nyamata en Kamembe, Rwanda

We zijn dankbaar dat de  Bijbelcentra in Kigali, Nyamata en Kamembe zijn voltooid en in gebruik is genomen.

De tweede verdieping wordt gebruikt voor Bijbelconferenties en kinder- en jeugdsamenkomsten. Dit werk breidt zich uit door

Kigali en Kamembe

In de hoofdstad van Rwanda huurden we langere tijd een Bijbelcentrum waarvan een deel ook als vergaderlokaal werd gebruikt. Door de sterk stijgende huurprijzen en een nieuwe ruimtelijke ordening van de stad Kigali gingen we bidden voor een oplossing. Sinds vorig jaar beschikken we over dezelfde faciliteiten als in Kamembe!

Het  Bijbelcentrum (plus vergaderlokaal) is  groot genoeg moet zijn voor het toenemend aantal broeders, zusters en geïnteresseerden die de Bijbelconferenties bijwonen. Maar ook voor de jeugdkampen, samenkomsten voor de wezen die we ondersteunen en een ruimte voor het drukken van lectuur zoals het maandblad voor jonge zusters in het Frans, Engels en Kinyarwanda : “MATHETRIA”

Nyamata

Als gevolg van nieuwe bouwvoorschriften moest het lokaal in Ntarama worden gesloten. Er werd echter in de nodige fondsen voozien voor de bouw van een nieuw vergaderlokaal en Bijbelcentrum in het nabijgelegen Nyamata.

Samenkomst en maaltijd met gesponsorde kinderen in Kigali

Stichting Aan Alle Volken

In toenemende mate wordt het huwelijks- en gezinsleven ontwricht, ook in Afrika. Zowel door van de Bijbel afwijkende tradities als door invloeden uit het Westen. Deze conferenties ...

Er kon al veel hulp via u/jullie verleend worden, maar er is nog veel nodig voor vele andere kinderen

In toenemende mate wordt het huwelijks- en gezinsleven ontwricht, ook in Afrika. Zowel door van de Bijel afwijkende tradities als door invloeden uit het Westen. Deze conferenties voorzien dan ook in een grote behoefte.